Αγαπητοί μας γονείς,

Τα παιδιά μας είναι ότι πιο σπουδαίο και πολύτιμο έχουμε στη ζωή.

Για να μεγαλώσουν σωστά, να αναπτύξουν τα πνευματικά και σωματικά τους χαρίσματα χρειάζονται:ΑΓΑΠΗ - ΣΤΟΡΓΗ - ΦΡΟΝΤΙΔΑ - ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΓΝΩΣΕΙΣ!


Γι’ αυτό λοιπόν το "ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ" με το εξειδικευμένο Προσωπικό του στον Τομέα των Παιδαγωγικών έχει σκοπό να θέσει τις σωστές βάσεις και προσανατολισμούς για τη ζωή των παιδιών σας και να τα αγκαλιάσει ζεστά με τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη σωστή τους διαπαιδαγώγηση και την κοινωνική τους ανάπτυξη.


Το σχολείο μας λειτουργεί από το 1995 με συνέπεια, αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά. Λειτουργούμε σε ένα ζεστό, χαρούμενο και οικογενειακό περιβάλλον με ανακαινισμένους χώρους και σας περιμένουμε να έρθετε για να γνωριστούμε.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι και τη χαρά, να εξελίσσονται και να αναπτύσσουν την προσωπικότητα τους σε ένα ήρεμο και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Κάθε παιδί είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό για μας. Σκοπός μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες του από όλες τις πλευρές (ψυχολογικές, διατροφικές, εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές) ώστε να νιώθει ασφάλεια και άνεση στο χώρο του σχολείου για να μπορέσει να εξελιχθεί και να αναπτύξει τη δική του προσωπικότητα.

Σας περιμένουμε λοιπόν να κάνουμε μια γλυκιά κουβεντούλα σε ότι αφορά και ότι σας ενδιαφέρει να μάθετε για το παιδί σας.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος