Διατροφή

Η διατροφή των παιδιών αποτελεί μία από τις βασικότερες προτεραιότητες μας.

Το διατροφολόγιο μας περιλαμβάνει 3 γεύματα κάθε ημέρα (Πρωινό – Δεκατιανό - Μεσημεριανό), τα οποία παρασκευάζονται στην κουζίνα του σταθμού μας, με φρέσκα υλικά που διαλέγουμε κάθε ημέρα. Ο τρόπος παρασκευής των φαγητών είναι σπιτικός, οικείος και υγιεινός. Υπάρχει ποικιλία και εναλλαγή των γεύσεων. Όλα είναι προσαρμοσμένα στην γευστική απόλαυση των παιδιών, πάντα με την καθοδήγηση και την έγκριση της παιδιάτρου μας.
Οι γονείς ενημερώνονται γραπτά για το καθημερινό μενού, ώστε να μπορούν να συμπληρώσουν κατάλληλα την ημερήσια διατροφή των παιδιών τους.

Μετακίνηση με το σχολικό λεωφορείο

Πιστεύουμε ότι η μετακίνηση των παιδιών σας με το σχολικό λεωφορείο είναι πολύ ευαίσθητο θέμα. Έτσι η μεταφορά των παιδιών από και προς τον παιδικό σταθμό γίνεται σε προκαθορισμένη ώρα, με ασφάλεια, υπευθυνότητα και πάντα με τη συνοδεία μιας παιδαγωγού. Γίνονται συχνά δρομολόγια πρωινά και μεσημεριανά – απογευματινά έτσι ώστε να παιδιά να βρίσκονται το πολύ μέσα στο σχολικό έως 20΄ - με 30’.

Παιδιατρική Παρακολούθηση

Βασικό μέλημα του σχολείου μας είναι η φροντίδα της υγείας του κάθε παιδιού. Για το λόγο αυτό έμπειρη παιδίατρος και συνεργάτιδα του σταθμού μας επισκέπτεται και εξετάζει ένα-ένα ξεχωριστά τα παιδάκια μια φορά την εβδομάδα και είναι πάντα κοντά μας για να προσφέρει με αγάπη τις γνώσεις και τις συμβουλές της.

Οδοντιατρική παρακολούθηση

Δύο φορές τον χρόνο, οδοντίατρος εξετάζει την στοματική υγιεινή των παιδιών και τους δίνει τις απαραίτητες συμβουλές για τη φροντίδα των δοντιών τους.

Παιδοψυχολογική Παρακολούθηση

Ο παιδοψυχολόγος και ιδιοκτήτης του "ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ" δραστηριοποιείται ενεργά μέσα στη σχολική κοινότητα και παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη στους γονείς σε θέματα:

  • Ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης του παιδιού
  • Προβλήματα συμπεριφοράς
  • Σχέσεων γονέων  - παιδιών

Λογοθεραπεία και Εργοθεραπεία

Ο άνθρωπος μέσω του προφορικού λόγου αισθάνεται δυνατός και γεμάτος αυτοπεποίθηση! Στο "ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ" δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ομιλία των παιδιών διενεργώντας συνεχείς ελέγχους και ενημερώνοντας τους γονείς για την πρόοδό τους.
Παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα στα παιδιά να αποκαταστήσουν πιθανά προβλήματα λόγου με συνεδρίες λογοθεραπείας και εργοθεραπείας σε συνεργασία με εξειδικευμένο επιστημονικό συνεργάτη.

Συναντήσεις Γονέων

Για την επίτευξη των στόχων μας, θεωρούμε απαραίτητη την άμεση συνεργασία του Σχολείου μας με τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτό. Για το λόγο αυτό οι γονείς, σε ό,τι αφορά την ημερήσια διαμονή των παιδιών στο Σχολείο (υγεία, διάθεση, παιχνίδι, συμμετοχή στις δραστηριότητες, σίτιση κ.λπ.) ενημερώνονται καθημερινά με το «Τετράδιο Επικοινωνίας».
Επιπλέον διοργανώνονται μηνιαίες απογευματινές συναντήσεις για τους γονείς, όπου ενημερώνονται για την πρόοδο και την εν γένει σχολική ζωή των παιδιών.

Ωράριο Λειτουργίας

Το σχολείο μας λειτουργεί καθημερινά από τις 7:30 έως τις 15:30.

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Το ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ εξυπηρετεί τις περιοχές : Ρίο, Πλατάνι, Άγιος Βασίλειος, Ψαθόπυργο, περιοχή Αγίας Σοφίας έως και Πλατεία Όλγας.