Νέα - Εκδηλώσεις

 

 

 

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγιεινής διατροφής πραγματοποιήθηκε στο σταθμό μας, στις 15 Οκτώβρη συνεύρεση και συζήτηση, με την διαιτολόγο - διατροφολόγο ΒΙΒΗ ΣΕΡΜΠΟΥ, για θέματα σωστής διατροφής στα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την παρουσία τους και τη δυναμική τους παρουσία με τις ερωτήσεις και την ενεργή συμμετοχής τους!

 

Παρακολουθείστε στην ακόλουθη δημοσίευση ένα σύντομο απόσπασμα από τη συμβουλευτική μας συνάντηση με την Κα Σέρμπου Δημοσίευση by Γύρω γύρω όλοι - Παιδικός σταθμός.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Διατροφής (Πέμπτη 16/10), το Γύρω - Γύρω Όλοι διοργανώνει συνάντηση με τη Διαιτολόγο - Διατροφολόγο του σταθμού μας την Τετάρτη και ώρα 18.00 στο χώρο του σχολείου μας για την ενημέρωση και καθοδήγηση των γονέων.

Γιορτάζουμε φέτος τα 20 χρόνια λειτουργίας του σταθμού μας!!!

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, η αγάπη και η αναγνώριση της προσπάθειάς μας είναι τα θεμέλια για να συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε διαρκώς το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα. Μέλημα μας είναι να χτίζουμε καθημερινά μία αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης με όλους τους γονείς!!!

Σας ευχαριστούμε, σας αγαπάμε και σας υποσχόμαστε ότι το ταξίδι θα συνεχιστεί με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για το παιδί και την επιθυμία μας να δημιουργήσουμε ένα σχολικό περιβάλλον με βασικά συστατικά του το παιχνίδι, τη δημιουργικότητα και το χαμόγελο.